Help mee

jouw steun blijft nodig

Momenteel zijn er vier Iraakse medewerkers in het centrum werkzaam. Zij zijn van onze financiële ondersteuning afhankelijk. Maandelijks willen we tien gezinnen blijven ondersteunen met voedselpakketten en andere humanitaire hulp.

Jouw van donatie is van harte welkom. Wil je geven voor een bepaald doel of project, neem dan even contact op. Bijvoorbeeld als je specifiek de Shine-programma’s wilt ondersteunen of wilt sparen voor voedselpakketten.

kom in actie

Wij kunnen kinderen alleen helpen als jij helpt. Elke bijdrage maakt een verschil in de toekomst van de Yezidi kinderen in Irak en hoe meer mensen ons steunen, hoe meer kinderen een eerlijke kans op een toekomst krijgen.

Stichting Moqimi heeft een activiteitencommissie die regelmatig fondsenwervingsacties organiseert zoals; oliebollenverkoop, plantenactie, herfstfair etcetera. Om deze acties te kunnen houden, hebben we jou hulp nodig. Meld je aan en help mee als vrijwilliger. 

Ook andere ideeën moedigen we van harte aan. Wil je je eigen actie opzetten, bijvoorbeeld met je eigen kerk of jongerenclub? Dan kunnen we
je helpen met leveren van folders of ander materiaal. We komen graag langs om een presentatie te houden.

Zo kan je bijvoorbeeld:

✔ een marathon lopen en jezelf laten sponsoren door familie en vrienden
✔ een benefietconcert of -diner organiseren
✔ taarten bakken en deze verkopen
✔ een sponsoractie houden op school

Bedrijven hebben impact

Een bedrijf of organisatie – nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact maken.  Je kunt ons financieel ondersteunen, maar ook in natura. Bijvoorbeeld bij fondsenwervingsacties zijn we vaak afhankelijk van medewerking van bedrijven om ons te sponsoren met hun producten en diensten. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast kun je samen met je collega’s in actie komen voor Yezidi kinderen.  Organiseer een galadiner, een feest of evenement, een bedrijfsuitje, een jubileum.

Doe ook mee

Enthousiast? Meld je aan om mee te doen met fondsenwervingsacties.

This post is also available in: English (Engels)